Radionica izrade 3D klonova - praktični dio

U tri termina, od 21. do 23. siječnja, pod vodstvom Marka Gutića Mižimakova održati će se radionica Afektivni klonovi. Kroz praktičan rad na kreiranju vlastitih digitalni replika sudionici će se upoznati s radom u softwareu DAZ3D.  





Nakon uvodnog modula radionice održanog krajem prošle godine slijedi i praktični dio radionice Afektivni klonovi. U tri termina, od 21. do 23. siječnja, pod vodstvom novomedijskog umjetnika Marka Gutića Mižimakova sudionici radionice ovom prilikom upoznati će se s pojedinim elementima rada u softwareu za 3D animaciju DAZ3D. Upoznavanje sa softwareom odvijat će se kroz praktičan rad na kreiranju vlastitih digitalnih replika, kao potencijalnih klonova izvođača. Na taj način otvara se mogućnost razmišljanja o digitalnoj slici/klonu, ne kao o avataru/reprezentaciji, već slici/klonu kao suradniku u raščlanjivanju odnosa opipljivog i digitalnog tijela.

PROGRAM:

ponedjeljak, 21. siječnja, 16 - 20 sati
Uvod, upoznavanje sa DAZ3D i izrada klonova, animiranje

utorak, 22. siječnja, 18 - 20 sati

Kretanje, animiranje i renderiranje

srijeda, 23. siječnja, 18 - 20 sati
Finaliziranje animacija


Broj sudionika radionice je ograničen, prijave su moguće OVDJE. Sudjelovanje na uvodnom modulu radionice nije uvjet za prijavu na praktični dio radionice. Radionice se održavaju u Kino klubu Split, Dom mladih, Ulica slobode 28.

DAZ3D - https://daz3d.com/

Radionica se provodi u sklopu programa kolektiva queerANarchive - qRADIONICE/ČMH. Realizira se uz financijsku podršku Hrvatskog audiovizualnog centra i Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Rad kolektiva queerANarchive podržava Zaklada Kultura nova. Program je realiziran u suradnji s Kino klubom Split.

Primjedbe

Popularni postovi