Poziv na radionicu - Afektivni klonovi


U petak, 21. prosinca održat će se uvodno okupljanje za radionicu 3D animacije - Afektivni klonovi. Prijave su obavezne i otvorene zaključno s danom uvodnog okupljanja. 


Afektivni klonovi je druga radionica iz programa qRADIONICE/ČMH u 2018. godini, a uvodno okupljanje planirano je za petak, 21. prosinca u popodnevnim satima u Kino klubu Split.
Pod vodstvom novomedijskog umjetnika Marka Gutića Mižimakova sudionici radionice upoznati će se s pojedinim elementima rada u softwareu za 3D animaciju DAZ3D (https://daz3d.com/), te kreirajuci digitalne replike sebe (klonove izvođače) razmišljati o slici ne kao avataru/reprezentaciji, već suradnici u raščlanjivanju odnosa opipljivog i digitalnog tijela.

Broj sudionika radionice je ograničen, iskaz interesa za sudjelovanje moguć je OVDJE. Uz uvodno predavanje planirana su tri radioničarska formata u trajanju od 3 sata te po potrebi konzultacije s mentorom. Radionice će se realizirati najkasnije do kraja siječnja, a termini će biti dogovoreni na uvodnom okupljanju.

Radionica se realizira uz financijsku podršku Hrvatskog audiovizualnog centra i Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Rad kolektiva queerANarchive podržava Zaklada Kultura nova. Program je realiziran u suradnji s Kino klubom Split.

Primjedbe

Popularni postovi