Fotkamo Dom - radionica analogne fotografije

 Za vrijeme trajanja Platformata imate priliku fotkati Dom mladih. Mi ćemo vam osigurati foto aparate, od idiota do nešto naprednijih te crno-bijele filmove. Po svom nahođenju pozvani ste da bilježite zgradu, ljude u njoj i programe koji se odvijaju na festivalu. Zadnjih dana platformata, pod stručnim vodstvom Rina Efendića razvit ćemo filmove i fotografije. Radionica se realizira u prostoru Kino kluba Split.



PROGRAM:


  • Uvodno okupljanje - petak, 16. listopada u 17h

Razgovor o temi, savjeti za snimanje crno-bijele fotografije analognim aparatom i podjela aprata i filmova sudionicima/ama. Na raspolaganju će biti ograničen broj analognih aparata s crno-bijelim filmom kao i crno-bijeli filmovi za sudionike/ce koji imaju svoje analogne aparate. 

  • Radionica razvijanje crno-bijelog filma - petak, 23. Listopada, termin po dogovoru

U stručno vodstvo sudionici/e radionice imat će priliku razviti filmove koje su ispucali kroz prethodni tjedan.

  • Radionica razvijanja crno-bijele fotografije - subota, 24. Listopada, termin po dogovoru

Uz stručno vodstvo sudionice/e radionice imat će priliku razviti fotografije koje su snimili kroz prethodni tjedan.


Link za prijavu na radionice.


Radionica je suradnički projekt Kino kluba Split i Kolektiva queerANarchive koji se realizira u sklopu festivala Platforme Doma mladih - Platformat. Radionica je sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture i medija RH. Rad Kino kluba Split, Kolektiva queerANarchive i Platforme Doma mladih financijski podržava Zaklada Kultura nova.


Primjedbe

Popularni postovi