Mega zvjerinjak

Ni ovo ljeto neće proći bez zvjerinjaka - društvenog programa kolektiva queerANarchive za LGBTIQ zajednicu u gradu Splitu. Ovom prilikom, u subotu 25. kolovoza u Kockinom dvorištu s početkom u 18 sati, zvjerinjak dolazi u mega izdanju. Osim već tradicionalnog roštilja, u vege i mesnoj verziji, na programu je i cijeli niz drugih zanimljivosti zahvaljujuči angažmanu mladih iz inicijative Splitske litnje radosti.




Od samog početka programa pa dok ima danjeg svjetla u dvorištu se odvijaju gaymesi, društvene igre koje samo za ovu priliku napuštaju LGBT Centar Split i dolaze u Dom mladih. A po zalasku sunca slijedi dateanje. Na speed datingu možete upoznati ljubav svog života, ali i pogrešku stoljeća, stoga sugeriramo oprez prilikom prijave.

Mega zvjerinjak prilika je i da prolistate posljednje izdanje fanzina kolektiva queerANarchive, besplatno dijelimo primjerke fanzina na temu Pederluku u doba visoko razvijenog turizma - Internacionalno izdanje.

Glazbenu podlogu za cijelo događanje osmislila je DJ El Savage, tako da će vas u dvorištu dočekati i plesni podiji gdje možete vježbati korake za party koji nakon ponoći slijedi u Kockinom hodniku. Za piće pobrinut će se Kockin šank.

Bit će i free kondoma, u organizaciji Iskoraka iz Zagreba.

Mega zvjerinjak organizira queerANarchive u suradnji s KUM-om te uz podrušku Splitskih litnjih radosti.

Primjedbe

Popularni postovi