Radionice fanzina na qFEST-u

Kroz četiri radionice queer fanzina koje će se održati narednim utorcima i četvrtcima u Galeriji Praktika sudionici/-e programa imat će priliku realizirati fanzin Lezzbook koji u formi školskog leksikona donosi lezbijske priče, te fanzin Manifest pederluka koji kroz sociološko istraživanje otkriva što to znači biti gej muškarac danas.

RASPORED RADIONICA
6. lipnja u 18 sati
8. lipnja u 18 sati
13. lipnja u 18 sati
15. lipnja u 18 sati


KAKO MOŽETE SUDJELOVAT U FANZINU U GEJ MUŠKARCU DANAS


A) Kroz radionicu realizirat će se sociološko istraživanje koje testira predrasude i stereotipe koji postoje o gej populaciji. Možete jednostavno ispunit online upitnik (https://goo.gl/forms/1EDyGHhJ9HiMBdit1) ili doć na jednu od radionica pa ćemo ista pitanja proć u formi intervjua. Možete se mail pa dogovorimo intervju u neko drugo doba. U upitniku mogu sudjelovati svi muškarci i oni/e koji se tako osjećaju, bez obzira na seksualnu orijentaciju.

B) Kroz radionicu stvaramo i sakupljamo vizualne materijale koji će pratiti rezultate istraživanja. Možete donijet ili poslati fotografije, crteže, nacrte i sl. na temu idealnog izlaska, savršenog muškarca, muške sobe i sl.

Više info i sve ostalo na mail: queerANarchive@gmail.com

ZA LEZZBOOK javite se Nikolini!

Primjedbe

Popularni postovi