NAJAVA: Radionica queerFOTOGRAFIJE

queerANarchive najavljuje iduću u nizu queerRADIONICA. U nedjelju, 24. svibnja s početkom u 12 sati starta trodnevna radionica fotografije. 


U afirmativnom okruženju te uz stručno vodstvo fotografkinije Ines Kotarac na radionici queerFOTOGRAFIJA razgovarat ćemo o vlastitim identitetima i promisliti kako o njima govoriti kroz medij fotografije. Od upoznavanja, razgovora i stručne asistencije sa kako analognom tako i digitalnom fotografijom cilj nam je napraviti seriju fotografija na kojima ćete sami izraziti svoja razmišljanja o vlastitom identitetu i prostoru u kojem se on stvara i pregovara. Po zajedničkoj evaluaciji sakupljenog materijala, u dogovoru s vama odabrat ćemo fotografije koje ćemo tiskati kao queerRAZGLEDNICAME koje će biti predstavljena u sklopu Pride tjedna u Splitu. 
U organizaciji queerANarchive-a, te u suradnji s udrugom Rišpet, radionice se odvijaju u sklopu radionica koje prethode Split Pridea. Program se realizira uz financijsku pomoć Ministarstva kulture Republike Hrvatske. 

PROGRAM:


nedjelja, 24. svibnja12 h - okupljanje, upoznavanje i razgovor o identitetima15 h - rad na zadatku


ponedjeljak, 25. svibnja15 h - rad na zadatku


utorak, 26. svibnja15 h - evaluacija zadatka

Primjedbe

Popularni postovi