Kauč


Treća mjesta, za razliku od doma i posla kao prvog i drugog, u socijologiji su opisana kao neutralna mjesta kojima svi imaju pristup bez obzira na društveni ili ekonomski status, stalni posjetitelji privlače nove a atmosfera je kako kod kuće. Upravo kauč koji je slučaj ovog ljeta doveo na Nasip, najmlađu gej plažu u Splitu, podsjetio nas je na specifičnost ovakvih okupljališta. U atmosferi dnevne sobe, a ipak u javnom prostoru, ovdje se razvija diskurs zajednice, konkretno u ovom slučaju zajednice gej muškaraca, te svojim glasom doprinosi razvoju civilnog i demokratskog društva. 


Više o ovim mjestima zajedno ćemo otkriti u Cruising ekspediciji koja će nas odvesti upravo na Nasip. Više informacija uskoro.

Primjedbe


  1. Na Sterling finance company®, hitro, enostavno, spletne aplikacije za posojila pomeni eno stvar: da priložnost, da pomaga več družin, starejši, bolni ali poškodovani. Finančna stiska je lahko eden od največjih izzivov našega časa in smo v poslu pri iskanju rešitve. Da je namen Sterling finance company®: graditi skupnost, kjer lahko ljudje, kot si ti zdi finančno pomoč v svojem času potrebujejo. Shopping za holiday darila lahko obremenjujejo proračun nikomur.

    Prvi Odobren je Easy!
    Odobritev se lahko tudi za ljudi s stečajem, izključitve, ločitve lastništva, zastavna pravica, itd. Edina zahtevo, je, da mora biti vsaj 18 let in je trenutno zaposlen.
    Opomba: Nudimo posojila po obrestni meri, tako nizko, kot 2% smo dali najnižje in najvišje kredite v višini €5,000 na €2,000,000. Zainteresirani kandidati morajo izpolniti prijavni obrazec in se vrniti za nadaljnji postopek in za več informacij. Takoj ko prosilec izpolnjuje zahteve, posojila in načrti za plačilo bo poslana na vas in vse druge informacije. Kontaktni e-naslov: sterlingfinanceloancompany@gmail.com

    Naše storitve vključujejo
    1.Investors Posojila 2.Installment posojil 3.Retailsales storitve
    4.Debt Konsolidacija 5.Second hipoteko 6.Business Credit 7.Personal posojila

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi